Why Does It Always Rain On Me??
Even vanuit de Apple Store laten weten dat alles nog steeds goed is. Helaas regent het al de hele dag. Vandaag wel het grote park en het centrum een beetje verkend. Morgen misschien naar Mount Fuji met de Bullet Train, maar dat ligt aan het weer.
Ik ben nog even in het plaatselijke VVV geweest dat niet veel groter is dan onze badkamer. Niet dat die zo groot is, maar het toeristisch informatie centrum licht op de tiende verdieping van een of andere flat in het centrum. Het aantal toeristen valt tegen (of mee, echt druk is het niet). Ik vraag me af hoe het er in de zomer aan toe gaat in het VVV.
Hi Mike,
Op de wereldreisgids.nl zie je een 14 daagse weeroverzicht van Tokio. Kop op, de temperatuur gaat stijgen. Een beetje regen kan geen kwaad. Ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen voor Tokio.
Groetjes Diana.
Hoi Mike
Die regen is morgen weer over ,ook de G.P.Japan is er een dag voor uitgesteld maar er is ook met regenweer genoeg te zien in Tokyo. Het centraal station is een replica van het Centraal station Amsterdam van Pierre Cuypers, van deze laatste ook het Rijksmuseum. Beide bezocht met Wino op je vertrekdag, inmiddels nu weer terug in het zuiden vanaf zaterdag 14.00 uur.
Het verschil is wel dat er in Tokyo honderden winkels onder dit centraal station liggen, wellicht kom je er nog als je met de trein naar de Fuji San gaat (112km ? )
Ook hebben mam en ik vrijdag met Richard, Den Haag bezocht (Escher museum) en Scheveningen 12 km strandwandeling en vandaag op zaterdagmiddag heb ik een wedstrijdje gevoetbald met 2-0 winst tegen de Huls. Het gaat hier verder zijn normale gangetje we houden je op de hoogte ,geniet morgen van deze bijzondere berg met het natuur park er om heen en we zien uit naar je volgend bericht.
Gr. Pap en Mam.