Tryin\' To Throw My Arms Around The World

Amongst The Waves

Even een korte update uit het altijd zonnige Raglan, de surfplaats van NZ. En wat ga je daar dan doen??? Surfen natuurlijk!!! Dus vanmiddag heb ik mijn eerste surfles gehad en ik heb maar besloten om nog een paar dagen hier te blijven zodat ik wat kan oefenen.

Na Auckland ben ik vertrokken naar de Coromandel Peninsula. Ik was van plan om daar wat langer te blijven, maar toen we er uiteindelijk waren bleek er niet zoveel te beleven. Een wandelingtje naar Cathedral Cove en daarna naar Hot Water Beach. Door een scheur in de tectonische platen komt hier de warmte vrij goed door op een strand, en als je daar dan een gat graaft zoals de Duitsers altijd in Nederland doen, heb je je eigen jacuzi. Daarna in een plaatselijke bar naar All Blacks - Wallibies (rugbywedstrijd NZ - Australie), en daarna vroeg naar bed omdat de All Blacks in de laatste minuut verloren en de chauffeur van de bus snel wilde vertrekken.

Nu zit ik dus in Raglan, vanmorgen vertrokken uit Hahei, en hier blijf ik dus een paar dagen. Vanmiddag de eerste surflessen gehad en het ging niet slecht, maar er zijn nog wel wat verbeterpuntjes. Dus daar kan ik de komende dagen aan werken. Daarna zal ik langzaam het noordereiland verder verkennen, zodat ik eind November vanuit Wellington de bus naar Auckland kan nemen.

Tom

Oeh, ben benieuwd naar je surf-uitspattingen, hahaha..

40+ er

Ook al zit je niet in Hawai, maar ik moet nu toch sterk denken aan Jack Johnson, sitting waiting......
Succes met je surfen...............