I Want It All
Na mijn avontuur onder toeziend oog van Mount Cook ben ik nu voor de derde keer inQeenstown, en deze keer ben ik van plan om langer dan een paar dagen te blijven. En het lijkt de goede kant op te gaan. Ik heb ondertussen werk in een hostel zodat ik niet meer voor mijn overnachtingen hoef te betalen. Na een paar keer te hebben gestofzuigd moet ik nu de 'kick-outs' doen. Na 9 uur mag je geen alcohol meer drinken in het hostel, en ik mag daar iedereen op attenderen. Hopelijk levert dat niet al te veel problemen op.
Daarnaast heb ik vanmorgen een proefronde kunnen draaiien in het restaurant waar CJ ook werkt. Z'n baas was helaas niet aanwezig, vrij wazig hoe het ging. CJ kreeg telefoon van hem toen hij al bezig was en kreeg te horen dat ik maar langs moest komen om hem te helpen. Dus CJ is me om 9 uur 's morgens uit m'n bed komen halen en toen kon ik beginnen. De keuken en bar wat gepoetst en alle bestellingen in de koelkast & vriezer gezet. Hopelijk krijg ik de baan nu ook daadwerkelijk. Maar dat ziet er dus ook goed uit. Het begint, in tegenstelling tot Nederland, nu hier steeds kouder te worden. Alle sportwinkels zijn nu gevuld met skies en snowboards en de eerste sneeuw ligt al op de bergtoppen. Nog even afwachten dus en dan kan ik mijn eerste ski-les nemen. Bijkomend geluk is alweer dat CJ veel ervaring heeft, dus ik hoef niet voor lessen te gaan betalen. Zolang ik geen been breek ziet de nabije toekomst er dus weer goed uit.
Ondertussen zijn mijn plannen alleen maar gegroeid. Er zijn nog een aantal dingen wat ik in NZ wil doen en Australia zit eraan te komen,wat ik een beetje aan het plannen ben. Nog maar 100 dagen, en dan ben ik weer terug in Nederland. Eerlijk gezegd voelt het alsof ik nog maar een week heb. Ook na afloop van deze reis heb ik nu alweer genoeg plannen. Dit is de eerste echte reis wat ik heb gemaakt, en ik kan zeggen dat het tot nu toe prima bevalt. Ik krijg nu alleen maar zin om meer te gaan reizen, zeker als je alle verhalen van andere backpackers hoort. De winter begint er nu toch echt aan te komen, en die meerdaagsetrektochten die ik heb gedaan zijn zo goed bevallen dat ik nu alweer terug naar NZ wil komen om er nog een heleboel meer te doen. Mijn lijstje met activiteiten die ik in NZ wil doen is nog steeds goed gevuld. Ik wil nu niet al gaan terugkijken op mijn reis, maar nu mijn planning tot mijn vlucht naar San Francisco steeds duidelijker begint te worden, moet ik toch keuzes maken wat ik nog echt wil doen. In ieder geval wil ik zeker nog terug naar het Tongariro National Park om daar door de sneeuw te lopen.Waar ik ook heel veel zin heb is twee weken in de Verenigde Staten!!!
By the way that is the second job i give to you. who asked for the job in the hostel for you?????
u would be an helpless child without me!