Good Excuse
Als je dan toch in de buurt bent...
Even een snelle update over waar ik nu weer uithang,en dat is Australie.Ik ben ondertussen aangekomen in Sydney. Na een mooie vlucht over de Tasman zee ben ik maandagmiddag geland in de grootste stad van Australie. Die middag ben ik maar meteen naar de haven gelopen en een heleboel foto's gemaakt van de Harbour Bridge en het Opera House.
Gisteren heb ik de stad watbeter verkend en heb ik een cruise door de haven gedaan, de SydneyTower in gegaanen een rondleiding in het Opera House.Uiteraard zeer interessant en veelover te vertellen en meer dan genoeg mooie foto's, die ik later wel op de site zal zetten. Vandaag ben ik een tour gaan doen naar de Blue Mountains, een nationaal park even buiten Sydney. Helemaal prachtig en wat kangaroes gespot onderweg.
Morgen vlieg ik naar Melbourne voor mijn tweede stuk van Australie. Na een paar dagen flink plannen heb ik heel wat gepropt in twee weken Australie, maar dat krijgen jullie dus wel binnenkort allemaal te zien en te horen. Als ik weer terugkom in Auckland, of als het een keer echt slecht weer is zal ik het weblog wel weer bijwerken, maar ik ben niet van plan om al te veel tijd achter een computer te besteden nu ik hier ben. Zodra ik terug ben in Auckland heb ik nog vier dagen om daar wat rond te hangen voordat ik naar San Francisco vlieg. Heb ik daar mooi de tijd om alle foto's van Australie op de site te zetten.
Tot nu toe bevalt het prima, maar het gaat natuurlijk alweer veel te snel voorbij. Sydney zit er nu al weer op, terwijl er zoveel te beleven valt. Maar goed, je kan natuurlijk niet alles doen.