Tryin\' To Throw My Arms Around The World

The Rain Has Come

and gone...haha. Ik wil jullie niet nog verder jaloers maken, maar vrijdag had ik voor de eerste keer regen sinds mijn vier weken in NZ. En dat was alleen even in de morgen. Daarna weer stralend weer.

Rotorua bevalt me tot nu toe uitstekend. Ik denk dat ik hier wel voor wat langer zou willen zitten om hier in de omgeving te werken. Een mooi meer, een leuke stad met goed uitgaanscentrum en een prachtig mountainbikepark in de buurt. Zaterdag ben ik dan ook gaan mountainbiken. Altijd leuk om dat met 2 meiden te doen. De helft van de tijd sta je op ze te wachten of liggen ze in het gras van de zon te genieten. Dus ik ga nog maar een keertje terug om op mijn eigen tempo door het bos te scheuren.

Nu vertrek ik verder naar het oosten, een tour van drie dagen om de hele kust te verkennen. Daarna weer terug in Rotorua om nog een paar dagen hier te blijven!!

Ramona

Hallo!

Gisteren was familie Wijnen-dag. We hebben op jouw kosten een rondje gedronken. Je gaat toch binnenkort werken las ik, dus ik neem aan dat dit goed is. De rekening sturen we wel op naar Rotorua.

Amuseer je!

marjo

het heeft ons goed gesmaakt.
Trouwens, die 2 meiden van het mountenbiken zijn dat dezelfde als in de hot-pot?

Tiny

Hoi Mike,
Eten was ook lekker en droog weer op de familiedag,
ja dat rondje was voor de hele bubs en smaakte.........
mmmmm,
We blijven je volgen, leuk die foto's en hopen op nog meer goed weer voor je,
hou je goed en vele groetjes tiny